Kalde PVC Boru 11EYL
Kalde PVC Boru

PVC Boru

Çevremizde gördüğünüz tüm yaşam alanlarında su olmazsa olmasımızdır. Binalarda alışverişmerkezlerinde kamu binalarında ve konutlarda ihtiyaç olan kullanım suyu temiz su ve pissu olarak ayrılmaktadır. PVC Borular pissu borusu olarak kullanılmaktadır. Yani atık su olarak da diyebiliriz. Plastik hammadde ile üretilen PVC Borular marka ve üretim şekline göre de kaliteleri değişmektedir.

PVC Boru Üreticileri

Dünya'da bilinen 180 adet PVC boru üreticisi bulunmakla birlikte Türkiye'de son yatırımlarla birlikte 20ye yakın marka adı altında pvc boru üretilmektedir. PVC boruların üretiminde kullanılan hammadde reçetesine göre boru kalitesi ve kullanım ömrü oluşmaktadır. Projelerde standart olarak tip1 boru olarak üretilen pvc boruların et kalınlığı 3.2mm'dir. Özel projelerde talep edilmesi durumunda daha ince kalınlıkta olan 3.2den az ekonomik borularda üretilmektedir. Genel olarak 100lük pvc borular binaların temellerinde kullanılmakla birlikte daire içleri mutfak ve banyo çıkışları 50lik pvc boru ile yapılmaktadır. Not: Kanalizasyon pissu atıkları 100lük olarak imalatı yapılmaktadır. 

Türkiye'nin en büyük PVC Boru üreticisi

Türkiye'nin en büyük PVC boru üreticisi şu marka diyemeyiz çünkü zaman zaman üretici markaların fiyat politikası ve üretim kalitesi değişmektedir. Fakat projeler için şunu net diyebiliriz ki stok ve hızlı teslim yapan markaların başında kalde plastik ve vesbo diyebiliriz. Bu markaların hepsi güçlü stok ve Türkiye'de başta gelen markalardır.

Kaliteli PVC Boru markası

Ülkemizde üretim yapan markalar sadece Türkiye'deki projelere değil yurtdışındaki projelere de ürün tedariği sağlamaktadır. Bu sebep ile markaların üretim kapasaiteleri bazen gelen taleplerin altında kalmaktadır. Kapasite yetmediği zaman fabrikaların hızlanma sürecinde üretim hataları, kalınlık hataları ve ürün yetiştirememe gibi problemler çıkmaktadır.

Kalde Boru Bayi

Kapasite stok teslim ve fiyat performans gibi kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda Kalde boru markası öne çıkmaktadır. Bu neden ile mermekanik mühendislik olarka bizler Kalde boru bayiliği ile müşterilerimizde hizmet vermekle birlikte projelere hızlı ürün teslimatı sağlamaktayız. Kalde boru markasına ait fiyat teklifi almak için hemen bizim ile iletişime geçebilir, satis@mermekanik.com mail adresinden teklif talebinde bulunabilirsiniz.

PVC Borular kullanıldığı alanda pissuyun bina dışına çıkarılıp rögar sistemine bağlanılmasında kullanılan polinivil klorür ile üretilen plastik borulardır.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.