Teknik tesisat malzemeleri 09EYL
Teknik tesisat malzemeleri

Tesisat malzemeleri

Standarta düşmüş sıcak ve soğuk su hatlarında kullanılan PPRC boru ve PVC borulardan tutunda dişli malzemelerin en başında gelen fittings, küresel vanalar ve pislik tutucular her üreticinin türk standartları entitüsüna bağlı olarak aynı çap ve aynı özellikte üretilen ürünlerdir. Fakat alışıla gelmiş standart tesisat malzemeler dışında teknik tesisat ürünleride önem kazanmıştır. Müteahit ve proje sahipleri teknik tesisat ürünlerinde genelde problem yaşamamak ve işletme maliyetini en aza düşürmek için kaliteli markaları tercih etmeye başlamıştır. Örnek vermek gerekirse yangın gruplarında UL FM ve VDS belgeleri ayvaz marka ürünler tercih edilmektedir. Ayvaz vana bayilerinden mermekanik mühendislik projelere özel uygun fiyatlar ve stok teslimi yapmaktadır.

Yangın tesisat malzemeleri

Tüm Dünya'da geçerli olan yangın gruplarındaki UL FM ve VDS belgeleri artık Türkiye'deki projeler de istenmektedir. Bu sayede yapılan imalatların kalitesi artmakla birlikte uzun ömür kullanımı meydana gelmektedir. Montaj kolaylığı sayesinde işçilik maliyetlerini düşürdüğü gibi uzun ömürlü olması sebebi ile de işletme maliyetlerini en aza indirmektedir. Yangın hatlarının en önemli ürünü olan sprink ve sprinkler flexi artık tüm resmi ve özel projelerde ULFM belgeli talep edilmektedir.

Dilatasyon kompansatörleri

Deprem ülkesinde yaşadığımız gerçeği ile 5 kat ve fazla bina, konut, hastane yada alış veriş merkezlerinde diltasyon geçişlerinde deprem sismik kompansatörü kullanılması zorunlu hale getirilmiştir. ULFM belgeli olarak üretilen bu kompansatörler limit rotlu sismik kompansatör ve kardan mafsallı kompansatör olarak üretilmekte ve imalatı yapılmaktadır. 

Tesisat malzemeleri bayi

Türkiye'nin her yerine proje fiyatları ve sevkiyatları ile hizmet veren mermekanik mühendislik kaliteli marka bayilikleri ile anında stok teslimi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Toplu konut idaresi (TOKİ), sağlık bakanlığı milli eğitim bakanlığı adalet bakanlığı gibi resmi kurum projelerinde ürün tedariği sağlamakla birlikte idarelerce onaylanmış marka konusunda da destek olmaya devam ediyor.

Mekanik tesisat grubunda teknoloji ile birlikte ciddi gelişim göstermektedir. Bunun en güzel örnekleri ise son dönemlerde yapılan tüm projelerde belkide makina mühendislerinin bile ilk defa duyduğu sismik ürünler.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.