Kiriş Kaideli GRP Modüler Su Deposu 06EYL
Kiriş Kaideli GRP Modüler Su Deposu

Kiriş Kaideli GRP Su Deposu

GRP su depoları kalitesi ile birlikte kurulacağı zemininde kalitesine büyük etkendir. Düzlüğün yakalanmadığı yerlerde GRP su depoları zaman içerisinde şişme sızdırma ve hatta modüllerin patlamasına kadar zarar ortaya çıkmaktadır. Galvaniz paslanmaz ve grp su depoları kurulacakları mahalde düz zemine ihtiyaç duyduğu gibi zeminde şekilsel olarak önem arz etmektedir. Düz zemine kurulan modüler su depoları yandan boşaltmalı olarak imal edilmektedir. Kiriş kaideli olarak montajı yapılan grp su depoları alttan boşaltmalı olarak üretilmektedir. Boşaltmaya denk gelen grp modüler kısmı dışa doğru bombeli olarak imalat ve montajı yapılır bu sayede içerideki suyun tek modülde toplanması ve hızlıca boşaltılması sağlanmaktadır.

kiris-kaideli-su-depo

Plastik Kaideli GRP Su Deposu

Düz zeminin sağlanmadığı yerde plasik kaideler ile zemin hazırlanmaktadır. Eğer plasik kaidelerinde kurtarmadığı yerlerde modüler su deposunun kurulacağı zeminin tekrar elden geçirilmesi ve istenilen düzlüğün yakalanması sağlanmalıdır. Bazı son kullanıcı yada müteahit müşteriler zemininin modüler su deposunu kurmak için istenilen düzlüğü sağlamadığı zaman yinede kurulmasını istiyorlar. Bu gibi durumlar tarafımızca tasvip edilmediği gibi eğer yinede kurulum istenilirse tutanak karşılığında paslanmaz galvaniz yada grp modüler su deposu montajı yapılır fakat GARANTİ dışı bırakılır. Plastik kaideler yerli üretim olmakla birlikte özellikle kamu projelerinde yerli üretim ve TSE belgeleri istenmektedir.

TSE belgeli GRP Su Deposu

Teknik mekanik tesisat proje çözüm ortağı olarak ürün kalitesi yetersiz veyahut kalite belgeleri eksik testten geçmeyen hiç bir üretici ile partner çalışmıyoruz. Tedariğini sağladığımız ürünlerin montaj ürünleri dahil hepsi TSE belgeli olarak üretilmekle birlikte devlet ihalelerinde onaylı markadır. GRP modüler su deposu Türkiye'ye ilk geldiği yıllarda hammaddesi İspanya Almanya gibi avrupa ülkelerinden tedarik edilmekteydi. Son zamanlarda artık GRP Su deposu hammaddesi olam cam elyaf yerli üreticilerden tedarik edilmekle birlikte fiyatsal oranda da ciddi avantajlar sağlamaktadır.

Su depoları için paslanmaz galvaniz yada grp farketmeksizin kurulacağı alanın düz zemin üzerinde olması gereklidir. Düz olmayan zeminlerde özellikle GRP su depoaları zamanla sızdırma kaçırma ve hatta patlamaya kadar hasarlar meydana gelmektedir.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.