Ayvaz Pirinç Vanalar 13ŞUB
Ayvaz Pirinç Vanalar

Ayvaz Pirinç Vanalar

Akışkan tesisatlarının vazgeçilmez parçalarından birisi olan Ayvaz pirinç vanalar bilinmesi gereken ürünler arasında yer alıyor.

Günümüzde pek çok tesisat ürünü yer alıyor. Her bir ürün tesisatın önemli parçalarını oluşturuyor. Bir sistemin sorunsuz bir şekilde ve verimli işlem yapması için tesisatın kaliteli olması gerekiyor. Bunun için Ayvaz markalı pirinç vana gerekli alanlarda kullanılabilecek bir yapı.

Ayvaz Pirinç Vanalar Hakkında Bilgi

Vana, akışkan bir sıvının akışının kontrol altına alınmasını sağlamak için kullanılan bir mekanizma sunuyor. Bu mekanizma sayesinde sıvının akışı açılıp kapanabiliyor. Vanalar, bu özelliği ile pek çok alanda fayda ve tasarruf sağlıyor. Verimliliği ile bilinen bu ürünler yalnızca akışkan sıvılarda değil aynı zamanda hava akışlarında da kullanılabiliyor. Küresel vana da bu konuda etkili bir ürün olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bu ürünün pirinç vana isminde olmasının nedeni pirinç gövdeye sahip oluşu.

Ürünün Özellikleri

Ürün birçok özellik ile kullanıcılara sunuluyor. Bunlardan birisi su ve hava tesisatlarında kullanılabilir oluşu. Müşteriler ürünü hem su tesisatına bağlayabilir hem de hava tesisatında kullanabilir. Bu ürünü özel kılan bir diğer özellik olarak sizlere pirinç gövdeye sahip oluşundan bahsedebiliriz. Vananın pirinç gövdeye sahip olması farklı bir dizaynı kullanıcılar ile buluşturuyor.

Burada sık tercih edilen ürünlerden birisi olan SK-120 ürününü örnek gösteriyoruz. Her pozisyonda montaja uygun olan ürünün çalışma basıncı PN25 olarak belirtilirken çalışma sıcaklığı 80 derece olarak yer alıyor. NBR contaya sahip ürün TS EN 13547 vana standartına sahip. Vida diş normu ise EN ISO 228-1 olarak bizlerin karşısına çıkmakta.

Ayvaz Pirinç Vanaların Kullanım Alanları

Ayvaz pirinç vanalar pek çok alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Özellikle suyun akışının bol bol gerektiği yerlerde sıklıkla tercih ediliyor. Dış mekanlarda ve fabrikalarda tercih edilebilen bu ürün hem su tesisatlarında hem de hava tesisatlarında monte edilebilecek bir yapıda. Montajının kolay olmasıyla daha çok kişinin severek kullandığı küresel pirinç vanalar, yeni müşterilerin de ilgi odağı haline gelebilir.

Mekanik tesisat malzemeleri arasında vazgeçilmezleri olan pirinç küresel vanalar ne kadar kaliteli marka olursa mekanik tesisat hattı da o kadar kaliteli olmaktadır.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.