Ayvaz Kondenstoplar 12ŞUB
Ayvaz Kondenstoplar

Ayvaz Kondenstoplar

Bu konu içerisinde siz değerli okurlarımız için Ayvaz kondenstoplar hakkında bilgi sunmak istiyoruz. Umarız sizin için faydalı bir konu olur.

Ayvaz marka bir ürün olan kondenstoplar, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. Ürün, sunduğu pek çok önemli özelliği ve avantajlarıyla beraber şu ana kadar birçok müşteriyi memnun etmiş durumda. Lafı daha fazla uzatmadan hemen ürün incelemesine geçelim.

Ayvaz Kondenstoplar Hakkında Bilgi

Ayvaz markalı bir ürün olan kondenstoplar, buhar tahliyesi amacıyla kullanılan bir ürün olmaktadır. Bu ürünlerin amacı, biriken buharın doyma noktasına ulaşmasıyla birlikte dışarıya atılmasını sağlamak. Ani sıcaklık ve basınç değişiminden etkilenmeyen bu ürün, buharın boru hattından geçmesi tehlikeli olduğu sistemler için kullanılır. Kondenstop, özellikle otomatik sıcaklık kontrolüne sahip sistemlerde ön plana çıkıyor.

Ayvaz Kondenstopların Özellikleri

Bu başlık altında en çok tercih edilen ürünlerden birisi olan SK-51 ürününü anlatarak ürün özelliklerinden bahsediyor olacağız. Ürünün gövdesi ve kapağı Sfero döküm olarak yer alıyor. İç aksamı paslanmaz çelik olan bu sistemin bağlantıları dişli ve flanşlı olarak bizlerin yanında yer alıyor. Nominal çap değerleri DN15 ve DN25 olarak belirtilen ürünün maksimum 16 bar basınca kadar dayanıklı olduğunu da açıklamak istiyoruz.

En yüksek 250 derece sıcaklığa kadar rahatlıkla çalışabilen kondenstop, yalnızca buhar tahliyesi değil aynı zamanda hava tahliyesi görevini de gerçekleştiriyor. Bu sayede iç yapıda bu konuda herhangi bir sorun yaşanmıyor. Üründe yer alan bir diğer özellik sistemin tıkanmasının önlenmesi olmakta. Yapının içerisindeki bir özellik sayesinde şamandıra eğer görevini yerine getiremezse termostatik kapsül devreye giriyor. Bu şekilde buhar tahliyesi kaldığı yerden sürüyor.

Ayvaz Kondenstopların Kullanım Alanları

Ayvaz kondenstoplar, pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilen bir ürün. Özellikle otomatik sıcaklık kontrolüne sahip sistemlerde kullanılması tavsiye ediliyor. Buhar tahliyesi gereken noktalarda kullanılması gereken bu ürünün kullanım alanları şu şekilde yer alıyor:

  • Fırın
  • Tava
  • Tabla
  • Tank
  • Isı eşanjörü
  • Flaş buhar tankı
  • Buhar seperatörü
  • Isıtma bataryası
  • Kurutma silindiri

Buhar hatlarında önem arz eden kondenstopların kaliteli olması gerektiğini tüm mekanik tesisat yapan firma ve kişiler bilmektedir. Bu sebep ile sizlere ayvaz kondenstopları tanıtmak istiyoruz.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.