Ayvaz Küresel Vanalar 11ŞUB
Ayvaz Küresel Vanalar

Küresel vana

Ayvaz küresel vanalar, akışkan kaynaklar için vana ihtiyacı duyan alanlarda oldukça yararlı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Ayvaz markası adı altında pek çok ürün geliştiriliyor. Geliştirilen ürünlerden birisi de küresel vana olarak müşterileri ile buluşuyor. Küresel vana, hem kullanım kolaylığı ile hem de kolay monte edilmesi sebebiyle birçok firmanın tercih ettiği bir ürün olmaktadır. Özellikle endüstriyel alanda sıklıkla tercih edilen bu ürün, akışkan hatlarda yer alıyor. Gelin hep beraber Ayvaz’ın geliştirmiş olduğu küresel vanalar hakkında bilgi sahibi olalım.

Ayvaz Küresel Vanalar Hakkında Bilgi

Küresel vana, sıvının sıklıkla açılıp kapandığı yerlerde ve akış miktarının yüksek olma ihtiyacı doğduğu alanlarda kullanılan bir ürün olmakta. Yani sıklıkla sıvı kullanımı gerekiyor ise ve bol bol akması adına geniş bir ağız lazımsa bu ürün tercih edilebiliyor. Kısacası bu bir vana ve akışkanların geçmesi için dizayn edildi. Marka altında pek çok küresel vana bulunuyor. Müşteriler kendilerine en uygun olanı seçerek hemen o üründen faydalanmaya başlayabilir.

Ürünün Kullanımı

Ayvaz küresel vanalar, genel olarak sıvı gereksiniminin yüksek olduğu noktalarda tercih ediliyor. Bunun sebebi ürünün ağzının geniş bir yapıda olması ile birlikte sıvı akışının hızlı olması. Ürün, özellikle endüstriyel alanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Genel olarak kullanım alanlarından bahsetmek gerekirse ısıtma ve soğutma hatları, kondens hatları, gemi inşaatları, gıda tesisleri, kimya sektörü ve kağıt fabrikaları kullanım alanlarına örnek gösterilebilir.

Ürünün Özellikleri ve Avantajları

Küresel vanalar genel olarak su akışı için kullanılan ürünler. Bu konuda en çok tercih edilen ürünlerden birisi olan V-2T ürününün özelliklerini ele alarak ilerlemek istiyoruz. En yüksek 63 bar seviyesine kadar ulaşabilen bu ürün malzeme yapısı nedeniyle -25 derece ile 180 derece arasında çalışabiliyor. Nominal çap değerleri DN15 ile DN100 olan küresel vananın dişli bağlantısı bulunuyor. Gövde ve küresi paslanmaz çelikten yapılmış olan bu ürünün yanı sıra farklı sıvılar için ve doğal gaz için de modeller yer alıyor.

Ankara ayvaz bayisi mermekanik !

Ayvaz markasına ait küresel vanalar hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı sayfa.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.