Ayvaz Seviye Ölçüm Cihazı / EG-11 10ŞUB
Ayvaz Seviye Ölçüm Cihazı / EG-11

Seviye Ölçüm Cihazı

Ayvaz seviye ölçüm cihazı, Ayvaz marka bir ürün olup çeşitli amaçlar için kullanılabilen bir ürün olarak müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Günümüzün en büyük firmalarından birisi olan Ayvaz, sunduğu pek çok ürün grubu ile en iyi hizmeti vermeye gayret ediyor. Firmanın sunmuş olduğu ürün gruplarından birisi de seviye ölçüm cihazları olmakta. Bu cihazlar, akışkanlardaki seviyeyi ölçmenin kolay bir yolu. Özellikle tam olarak kapalı olan kazan tarzı eşyalarda oldukça faydalı. Bu ürünlerden birisi de EG-11 olarak belirtilmiş durumda.

Ayvaz Seviye Ölçüm Cihazı Nedir?

Seviye ölçüm cihazı, kazan ve tank gibi ürünlere bağlanıp çalışan bir seviye ölçme aleti. Sıvı seviyesindeki değişimi göstermek için kullanılan bu ürün, şamandıranın hareketine göre bir bilgi sunuyor. Sunulan bu bilgi, su seviyesinin nerede olduğunu açıklıyor. Su seviyesi ne kadar yükselirse seviye de o kadar yükseliyor. Düştüğünde ise seviye düşmeye başlıyor. Kısacası bu alet suyun hangi seviyede olduğunu açıklamak için geliştirildi.

Ayvaz Seviye Ölçüm Cihazı Nasıl Kullanılıyor?

Ayvaz marka seviye ölçüm cihazının pek çok yerde kullanılabildiğini belirtmekle söze başlamak istiyoruz. Bu sistemin genel kullanım amacı sıvı seviyesini ölçmek için tasarlanmış olması. Ürünün en çok kullanıldığı alan kazan ve tanklar olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama alanları arasında gemi inşa sanayi, atık su tankı, temiz su tankı, yakıt tankı, kimyasal tanklar, asit tankları, pis su tankı ve gıda sanayi olarak karşımıza çıkıyor.

Ayvaz Seviye Ölçüm Cihazı Özellikleri

Ayvaz seviye ölçüm cihazı pek çok özellik ile müşterilerini karşılıyor olan bir ürün. Bu ürünün sunduğu özelliklerden birisi dayanıklılığı olarak yer alıyor. Paslanmaz çelik boru ve şamandıraya sahip olan seviye ölçüm cihazı, -10 ile 125 derece arasında sıcaklıkta çalışabiliyor. Çıkış sinyali 4 ile 20 mA olan ve 0 ile 10 volt arası çalışabilen seviye ölçüm cihazı, 220 VAC besleme gerilimi desteği sunuyor. DN50 ve DN100 PN 16 flanşlı bir şekilde yer alan ürün farklı bağlantı türlerine de sahip.

Kullandığımız klasik şamandıra mantığı ile çalışan seviye ölçüm cihazı EG11 hakkında teknik bilgiler yanı sıra kullanım alanları hakkında bilgi edinmek için.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.