Refleks Camlı Seviye Göstergesi 08ŞUB
Refleks Camlı Seviye Göstergesi

Refleks Camlı Seviye Göstergesi

Bu konuda sizlere refleks camlı seviye göstergesi ürününden bahsedeceğiz. Ürün hakkında bilinmesi gereken pek çok şey mevcut.

Bazı sistemlerde özellikle de kazan ve kabın bulunduğu yerlerde bazı ölçüm aletlerine yer verilebiliyor. Bu aletler yaptığı ölçümler ile birlikte stabiliteyi sağlıyor. Bu ürünlerden birisi de refleks cama sahip olan seviye göstergesi olmakta.

Refleks Camlı Seviye Göstergesi Nedir?

Bu ürün, ışığın sıvı ve gaz fazlarında farklı şekillerde kırılması ile birlikte su ve su buharının cam üzerinde farklı parlaklık seviyelerinde görülmesi olarak çalışıyor. Bu prensip ile müşterilerinin karşısına çıkan üründe eğer sıvı akışkan yer alıyor ise sıvı ışığı yuttuğu için koyu renk yansır. Eğer ki kazanda yoğun bir şekilde buhar bulunuyor ise buhar ışığı yansıttığı için parlak bir renk yayar. Yani bu alet ile birlikte parlaklığa göre kazan içerisindeki durum anlaşılabiliyor.

Refleks Camlı Seviye Göstergesi Nasıl Kullanılır?

Refleks camlı seviye göstergesi, kazana veya tanka bağlanarak kullanılıyor. Bunun yanı sıra genel olarak sıralamak gerekirse buhar kazanları, doldurma boşaltma kapları, yakıt kapları,açık ve kapalı kaplar, petrol ve petrol ürünleri için kullanılan tanklar ve kimya sanayi örnek gösterilebilir. Bu alanlarda seviye göstergesi ile birlikte sıvı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak gerekebiliyor. Bunun nedenini açıklamak gerekirse eğer sıvı kapalı bir kapta ise kabı açmadan bu yöntem ile detaylı bilgi sahibi olunuyor. Seviye göstergesi fiyatları arasında en ucuz ve en kaliteli olan ayvaz markası Türkiye'de bir çok projede tercih edilmektedir.

Refleks Camlı Seviye Göstergesi Özellikleri

Ürün genel olarak pek çok özelliğe sahip olmaktadır. Ürünün sunmuş olduğu özelliklerden birisi çalışma sıcaklığının oldukça yüksek yer alması. 250 derece sıcaklığa kadar dayanıklı olan bu ürün, maksimum 16 bar basınca kadar işlem yapabiliyor. Flanşlı bağlantı tipi ile birlikte gelen refleks cama sahip seviye göstergesi, altın renginde bir kaplama içeriyor. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan ürün müşterilere en iyi hizmeti sunmak için burada. 3 vanaya sahip olan seviye göstergesi gönül rahatlığı ile pek çok alanda kullanılabilir ve verimli bir performans alınabilir.

Seviye göstergeleri lider üreticisi Ayvaz markasına ait Refleks Camlı seviye göstergesi hakkında temel bilgiler yer alıyor.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.