Titreşim Yutucu Metal Kompansatör 07ŞUB
Titreşim Yutucu Metal Kompansatör

Titreşim Yutucu Metal Kompansatör

hakkında müşterilerin aklında kalan soruları bu konu ile birlikte cevaplamak istiyoruz. Umarız faydalı bir konu olur.

Bina içerisinde yer alan pek çok sistem bulunuyor. Bu sistemlerden birisi de karşımıza akışkan ve hava tesisatı olarak çıkıyor. Özellikle sıcak ve soğuk suların sıklıkla geçtiği akışkan borularda veya sıcak hava borularında çeşitli sorunlar ile karşılaşmak mümkün olabilir. Bu gibi sorunların çözümü olarak kompansatör kullanılıyor. Bu ürünlerden birisi ile birlikte sizlerin karşısına çıkıyoruz.

Titreşim Yutucu Metal Kompansatör Nedir?

Titreşim yutucu kompansatör, boru hattındaki stresin azaltılmasını sağlayıp eksenel dengesizliğin önemli ölçüde düşmesinde etkili bir rol oynuyor. Bununla birlikte gürültüleri emen bir yapıya sahip olan bu ürün, pek çok binada kullanılabiliyor. Eğer ki bir binada bu ürün bulunmuyor ise sık sık ısınan ve soğuyan borular bir süre sonra sorunlara yol açabilir. Bu sorunlardan bazıları boruların patlaması, çatlaması veya boru hattında sızıntı yaşanması olarak açıklanabilir.

Titreşim Yutucu Metal Kompansatör Nasıl Kullanılır?

Ürün, pek çok alanda kullanılabiliyor. Bunlar şu şekilde yer alıyor:

  • Boru hatları
  • Hava kompresörleri
  • Klima
  • Havalandırma sistemleri
  • Sıcak hava hatları
  • Sıhhi tesisatlar
  • Güç makineleri
  • Kimyasal tesisler
  • Denizsel sistemler
  • Endüstriyel tesisler

Ürün, boruların arasına yerleştirilerek aktif ediliyor. Hızlı bir şekilde montaj edilmesiyle zamandan tasarruf sağlayan titreşim yutucu metal kompansatör, sunduğu bu özelliği sayesinde tesisatların vazgeçilmez araçlarından birisi haline geldi.

Titreşim Yutucu Metal Kompansatör Özellikleri ve Avantajları

Paslanmaz çelik körük ve layner yapısına sahip olan ürünün bağlantı parçaları karbon çelik olarak imal ediliyor. İsteğe bağlı olarak malzeme yapısında değişikliğe gidilebiliyor. Döner flanşlı ve kaynak boyunlu olmak üzere iki farklı bağlantı tipine sahip olan ürünün DN25 ve DN2600 nominal çapları bulunuyor. Basınç sınıfı PN 16 olan bu araç isteğe bağlı olarak farklı basınç sınıflarında da imal edilebilir yapıda. -196 derece ile 600 derece aralığında sıcaklıklara dayanıklı olan bu sistem, boru hatlarını rahatlıkla koruyabilecek.

Basınçı yüksek mekanik tesisat boru hatlarında meydana gelen sismik dalgalanmalar yada koç darbesi dediğimiz ani basınç yükselmelerini karşılayan ve tesisata verecek olan zararı yok eden metal körüklü titrem yutucular.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.