Dilatasyon Omega U-Flex 05ŞUB
Dilatasyon Omega U-Flex

Dilatasyon Omega U-Flex, tesisatlarda kullanılması gereken önemli bir parça olarak yer almakta. Gelin hep beraber bu parçayı tanıyalım.

Akışkan tesisatlarında pek çok araç kullanılıyor. Bu araçlardan birisi olarak sizlere dilatasyon araçlarını gösterebiliriz. Her bir aracın kendine has özellikleri ve amacı bulunur. Bu noktada karşımıza çıkan Omega U-Flex, akışkan tesisatları için önemli bir ayrıcalık sunuyor.

Dilatasyon Omega U-Flex Ürünü

Bu ürün, sarsıntı olduğu zaman sarsıntının etkisini azaltıp gerginliğin oluşmamasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş olan bir model. Bina içerisinde fay hatlarının hareketleri nedeniyle zaman zaman sarsıntılar meydana gelebiliyor. Bu sarsıntılar sebebiyle binadaki boru hatları etkilenebilir. Boru hattının en az düzeyde etkilenmesini sağlayan bu araç sayesinde sorunsuz bir tesisat mümkün oluyor. Sarsıntı güçlü olsa dahi bu tür sorunların üstesinden rahatlıkla gelinebiliyor.

Ürünün Özellikleri

Dilatasyon Omega U-Flex ürünü, pek çok özelliğe sahip bir şekilde bizlerin yanında yer almakta. DN25 ve DN250 nominal çaplara sahip olan bu araç, -80 derece ile 600 derece aralığında sıcaklık dayanıklılığı ile birlikte geliyor. Ürünün basınç ve sıcaklık değerleri FM onaylı bir şekilde bulunuyor. Standart ölçümlere sahip olan parçalar müşterinin isteğine göre özel bir şekilde imal edilebiliyor.

Borunun malzemelerini incelediğimizde içeriğinde körük malzemesi, örgü malzemesi ve dirsek malzemesi gibi malzemelerin yer aldığı görülüyor. Körük malzemesi içi paslanmaz çelik tercih edilirken bağlantı malzemesi için karbon çelik kullanılıyor. Dirsek malzemesi de karbon çelik kullanılırken örgü malzemesi paslanmaz çelik şeklinde uygulanıyor. Ürünün bağlantı türleri flanşlı, yivli, dişli ve kaynak boyunlu.

Dilatasyon Omega U-Flex Ürününün Kullanım Alanları

Omega U-Flex hakkında müşterilerin merak ettiği konulardan birisi ürünün hangi alanlarda kullanılabildiği. Ürün akışkan boru hatlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Genel olarak değerlendirdiğimizde yangın devresi hatları, dilatasyon geçişleri, depolar, makineler ve akaryakıt tankları örnek olarak gösterilebilir. Ürün, akışkan boru hattının arasına yerleştiriliyor. Yani boru hattının içerisinde bu malzeme yer alıyor. Oval şekle sahip olan Omega U-Flex, bu şekilde tesisata ekleniyor.

Dilatasyon Omega U-Flex, tesisatlarda kullanılması gereken önemli bir parça olarak yer almakta. Gelin hep beraber bu parçayı tanıyalım.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.