Dilatasyon ve Deprem (Sismik) Kompansatörleri / Flanşlı 04ŞUB
Dilatasyon ve Deprem (Sismik) Kompansatörleri / Flanşlı

Flanşlı tip diltasyon ve deprem kompansatörü

Sizlere önemli araçlardan birisi olarak görev yapan dilatasyon ve deprem kompansatörleri ürün grubu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Deprem anında yapılabilecek pek çok şey bulunuyor. İnsanların yanı sıra bazı makinelerde de deprem anında veya hafif sarsıntılarda uygulayabileceği komutlar mevcut. Yani günümüz makineleri arasında yer alan bazı makineler sarsıntıyı hesaplayarak gerekli önlemleri alabiliyor. Bunlardan birisi de dilatasyon ve deprem kompansatörü olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bu ürün ile ilgili bilinmesi gereken birçok detay mevcut.

Ürün Hakkında Bilgi

Flanşlı olarak üretilen dilatasyon ve deprem kompansatörü, deprem ve çökme anında bazı önlemler almak için görev yapan bir araç. Bu araç, bu gibi durumlarda her yöndeki hareketi emerek yani boru hatlarındaki hareketi azaltarak sistemin korunmasını sağlar. Ürün, esnekliği ve dayanıklılığı sayesinde sorunsuz bir şekilde hizmet sunar ve binanın boru hatlarının sorunsuz bir şekilde çalışmasında etkili olur. Kısacası flanşlı dilatasyon ve deprem kompansatörü, boru hatlarını korumak için üretilmiş bir ürün.

Dilatasyon ve Deprem Kompansatörleri Ürününün Kullanımı

Dilatasyon ve deprem kompansatörleri grubu arasında yer alan flanşlı bir şekilde müşterilerini karşılayan bu ürün, pek çok kullanım alanına sahip. Öncelikle ürünün nasıl kullanıldığından söz etmek istiyoruz. Ürün, boru hattına bağlanarak çalışıyor. Boruların arasında yer alan dilatasyon ve deprem kompansatörü, bu şekilde koruma sağlıyor. Özetle ürün borularla bağlanarak boruların zarar görmesini engelliyor. Bu tür bir ürünün kullanıldığı alanlar arasında akaryakıt tankı, makine ve yangın devresi gibi çeşitli hatlar yer alıyor.

Ürün Özellikleri

Flanşlı bir ürün olarak bizlerin karşısına çıkan dilatasyon ve deprem kompansatörü, sismik anlamda yaptığı başarılarıyla biliniyor. DN25 ve DN1000 nominal çaplara sahip olan ürün, döner flanşlı ve sabit flanşlı olarak yer alıyor. Paslanmaz çelikten üretilen ürünün bağlantı parçaları hem paslanmaz çelik hem de karbon çelik olarak müşterilerini karşılayabiliyor. Ürünün dayanıklılığı -196 dereceden 600 dereceye kadar yer alıyor. Bu aralıkta ürün rahatlıkla çalışabilecek vaziyette.

Deprem kompansatörleri, inşaat sektörünün gelişmesi ile sismik konusu bir hayli önemli hale geldi. Ayvaz kompansatör üretiminde büyük ARGE si ile gelmiş ve kaliteli sismik kompansatör üretimi yapmaktadır.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.