Eksenel Metal Körüklü Kompansatör / Sabit Flanşlı 03ŞUB
Eksenel Metal Körüklü Kompansatör / Sabit Flanşlı

Döner flanşlı eksenel metal körüklü kompansatör

Ayvaz marka ürünlerden birisi eksenel metal körüklü kompansatör olmakta. Bu ürün hakkında anlatılması gereken birçok şey mevcut.

Günümüzde binalar inşa edilirken bina tesisatlarının da önemli bir yeri bulunuyor. Her binada farklı malzemeler kullanılabilir fakat genel olarak birbirine benzer malzemeler karşımıza çıkıyor. Binalarda kullanılan malzemelerden birisi olan eksenel metal körüklü kompansatörle ilgili müşteirlerin bilmesi gerektiği pek çok şey var.

Ürün Hakkında Bilgi

Sabit flanşlı bir ürün olan eksenel metal körüklü kompansatörün ne olduğu merak edilen bir soru olmakta. Bu ürün, borulardaki ısıl genleşmeyi önlemek için geliştirilmiş bir araç olmakta. Boruların arasına yerleştirilen bu araç, ısıl genleşmeyi absorbe ederek sistemin stabil bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Kısacası araç, oluşan hareketi emerek boru hattının sorunsuz bir şekilde işlem görmesini sağlar.

sabit flanşlı kompansatör

Eksenel Metal Körüklü Kompansatör ve Kullanımı

Ayvaz marka eksenel metal körüklü kompansatörle ilgili merak edilen sorulardan birisi olarak bizlerin karşısına bu ürünün nasıl ve nerelerde kullanıldığı geliyor. Ürün, pek çok alanda kullanılabilir. Boruların arasına takılarak boruların genleşmesini engelleyen ve daha iyi çalışmasını sağlayan bu ürün, tüm boru hatlarında tercih edilebilir. Termal denge ve mekanik genleşme sağlayan bu yapı, bu avantajı sayesinde boru hatlarının stabilitesini koruyor.

Ürün Özellikleri

Eksenel metal körüklü kompansatör hakkında bilinmesi gereken pek çok özellik müşterilerini karşılıyor. Döner flanşlı, sabit flanşlı, kaynak boyunlu, yivli ve dişli olarak farklı bağlantılara sahip olan bu ürün, 30 ve 60 mm genleşmeli olarak üretiliyor. Müşterilerin isteğine bağlı olarak farklı genleşme değerlerine göre de özel üretim sağlanabiliyor. EJMA standartlarına uygun bir şekilde geliştirilen bu ürün, DN25 ve DN2600 nominal çap değerlerine sahip.

Standart PN16 basınç sınıfında imal edilen ürünler, müşterinin isteğine bağlı olarak farklı basınç sınıfında da üretilebiliyor. Ürünün sıcaklık dayanıklılığı incelendiğinde -196 dereceden 600 dereceye kadar dayanıklı olduğu görülüyor. Ürünün malzeme yapısını incelediğimizde körükler ve laynerler paslanmaz çelik olurken bağlantı parçaları karbon çelik veya paslanmaz çelik olarak yer alabiliyor.

Ayvaz marka eksenel metal körüklü kompansatör fiyat ve stok bilgisi için bizim ile iletişime geçebilir, sabit flanşlı kompansatör sayfamızdan ticari bilgilere ulaşalabilirsiniz.

Eksenel metal körüklü kompansatör giriş ve çıkış çapları aynı olan, eksenel boru hatlarında boru üzerindeki ısıl genleşmeleri absorbe eden, paslanmaz çelik ile üretilen flanş yada kaynak boyunlu kompansatörlerdir.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.