Ankara Tesisat Malzemeleri 03ŞUB
Ankara Tesisat Malzemeleri

Kim bu Mermekanik?

Biz inşaat sektörü mekanik tesisat kısmında 12 yılını satınalma tarafında faaliyet göstererek emek vermiş, kaliteli ürün uygun fiyat ve liyakat vasıflarını iliklerine kadar işlemiş, zaman kaybının imalatlara ne kadar zarar verebileceğini yaşayarak öğrenmiş ve bu tecrübelerden de başta mekanik tesisat firmaları ve inşaat firmaları yararlansın diye Mermekanik 'i kurmuş bir ekibiz. Satınalmanın sadece sipariş onayı olmadığını sevkiyatından, montajına kadar destek veren bayiliğini yaptığımız markalar gibi kaliteyi ilke edinmiş, şirket vizyonunu sektörün gelişmesine bırakmış bir ekibiz. Eminiz ki bizimle tanıştığınıza sizlerde mutlu olacaksınız. Başta ayvaz markasının bayiliği ile başlayarak sırası ile Vesbo boru bayiliği,  kalde boru ısıtma sistemleri, ECA küresel vana ve radyatör kısmı, PVC PPRC boru bayiliği kalitede ilk akla gelen tesisat sarf malzeme üreticileri norm kelepçe, sardoğan kaynaklı patent malzemeler ve son olarak siyah boru galvaniz boru üreticileri Tosçelik borunun Ankara bayiliğini üstlenmiş bulunuyoruz. Bölge olarak Ankara bayisi olarak geçsede mermekanik aslında tüm Türkiye'de bir çok kamu ve özel projelerede sevkiyatlarını gerçekleştirmiştir. 

Ankara tesisat malzemeleri

mekanik tesisat malzeme tedariğini Ankara'da özellikle altındağ rüzgarlı bölgesinde bir çok mekanik tedarikçi, hırdavat ve sarf malzeme tedarikçileri bulunmaktadır. Ankara tesisat malzemeleri satan diğer firmalardan Ayvaz Ankara bayisi mermekanik 'i ayıran diğer özellikler neydi peki? Öncelikle kaliteyi ilke edinmiş kadromuzla stoğumuzdan sattığımız ürünün kalite ve fiyat denge politikası en üst seviyede ve üst segment ürünlerdir. Fiyatsal anlamda piyasadaki diğer mekanik tesisat malzemelerine nazaran kalite anlamında rekabet edemeyeceği gibi yüksek kalite fiyatıda yanında getirmektedir. Tesisat malzemeleri satın alırken dikkat edilmesi gereken en büyük faktör yapılacak mekanik tesisat projesinin bakım maliyetinin düşük olması ve uzun ömürlü olması kullanılacak vana,kompansatör, boru ve hatta izolasyona kadar kullanılacak ürünlerin kalitesi ile doğru orantılıdır.

Tesisat malzemeleri

Adana Ankara Diyarbakır Adıyaman Kırıkkale Kırşehir Afyonkarahisar Manisa Bursa Balıkesir Adana Samsun Ordu Rize Hatay Konya Kırklareli Bitlis Gebze Kocaeli gibi Türkiye'nin her yerinde mekanik tesisat malzemeleri satışımız mevcut olmakla birlikte, ürün tedarikleri ve projelere özel uygun fiyatlar veriyoruz. Pompa hidrafor grp su depoları ve callefi ürünlerinde proje bazlı teknik çözümler sunuyoruz.

Mekanik Tesisat Malzeme Tedarikçisi Mermekanik İletişim

Mermekanik merkez ve depo adresimiz Ankara anadolu bulvarı timko sokak 1L no:3'dir. Sizleri dilediğiniz saat ve zamanda çaya bekliyor olacağız. Ayrıca bizlere 7/24 whatsapp hattımızda olan 0554 458 82 97 numaralı telefondan ve satis@mermekanik.com mail adresinden teklif taleplerinizide iletebillirsiniz. Eminizki bizimle çalıştığınıza sizlerde çok memnun olacaksınız. Ankara tesisat malzemeleri tedarikçisi mermekanik.

Ayvaz Güç Kazandırır. I Love Ayvaz.

Son zamanlarda özellikle sosyal medya ve arama motorlarında "ankara tesisat malzemeleri" ayvaz vana bayileri gibi kalıplaşmış kelimelerle mermekanik teknik tesisat malzemeleri aranmaktadır, peki kim bu mermekanik?!

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.