Dilatasyon Kompansatörleri / Flanşlı 02ŞUB
Dilatasyon Kompansatörleri / Flanşlı

Dilatasyon kompansatörleri

kullanıcıların merak ettiği bir konu olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Gelin hep beraber bu ürün hakkında bilgi edinelim.

Tesisatta kullanılan birçok parça yer alıyor. Her bir parçanın kendine has özelliği bulunmakta. Bu parçalardan biri dahi eksik olsa tesisat hattında bir süre sonra sorun çıkmaya başlayabilir veya sistem çökebilir. Bundan dolayı müşterilerin bu detaylara önem göstermesi gerekiyor. Önemli görülen ürünlerden birisi de dilatasyon kompansatörü olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bu ürün, tesisatların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda.

Ürün Hakkında Bilgi

Dilatasyon kompansatörü, boru sistemlerinde kullanılan bir ürün olmakta. Bu ürünün amacı boruların yapısını korumak. Bina çökmeleri veya binadaki sarsıntılar sonucunda boru hatları etkilenebilir. Bu gibi durumlardan boruların korunması için dilatasyon kompansatörü kullanılıyor. Hat üzerine eklenen bu araç, temel olarak boru hattını korumakla görevli.

Dilatasyon Kompansatörleri ve Kullanımı

Ayvaz marka dilatasyon kompansatörünü kullanmak oldukça basit. Yapılması gereken şey bu aracı boruların arasına yerleştirmek. Devamını kendisi hallediyor. Kullanıcıların merak ettiği konulardan birisi ürünün nerelerde kullanıldığı. Bu ürün pek çok boru hattında tercih edilebiliyor. Pek çok binada kendisine yer veren bu ürün hem yer altında hem yer üstünde kısacası her boru hattında tercih edilebilecek bir yapıya sahip. Özetle bu araç akışkan boru hatlarında kullanılması gereken bir ürün.

Ürün Özellikleri

Ayvaz marka dilatasyon kompansatörleri grubunda yer alan bu ürünün özellikleri merak ediliyor. Ürün flanşlı bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Pek çok çeşidi bulunan bu aracın çeşitlerinden birisi olarak limit rotlu tip dilatasyon kompansatörü gösterilebilir. Bu ürün, DN25 ve DN1000 olarak müşterilerinin yanında yer alırken aynı zamanda -196 derece ile 600 derece arasındaki sıcaklıklara oldukça dayanıklı.

Bu ürün grubunda yer alan bir diğer ürün kardan mafsallı deprem kompansatörü oluyor. FM onaylı bir ürün olan dilatasyon kompansatörü, deprem ve çökme anından korumak için pek çok yerde uygulanabiliyor. Müşteriler hemen iletişime geçerek hizmet almaya başlayabilir ve bu üründen faydalanabilir.

Flanşlı dilatasyon kompansatörlerin kullanım alanları yanı sıra teknik bilgileri sizlere aktarmak istedik.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.