Eksenel Metal Körüklü Kompansatör / Döner 01ŞUB
Eksenel Metal Körüklü Kompansatör / Döner

Ayvaz döner flnaşlı eksenel kompansatör

Döner flanşlı eksenel metal körüklü kompansatör, tesisatlarda kullanılan önemli parçalardan birisi olmakta. Bu ürün hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Tesisatta kullanılan pek çok önemli parça yer alıyor. Bu parçalardan birisi de eksenel metal körüklü kompansatör olarak çıkıyor. Bu parça, sunduğu pek çok özellik ve avantaj ile boru hatlarında önemli bir noktada bulunuyor. Boruların güvenliğinden sorumlu olan bu parça, binaların bazı sorunları yaşamasını önlüyor.

Ürün Hakkında Bilgi

Döner flanşlı eksenel metal körüklü kompansatörle ilgili öncelikle bir tanım yapmak istiyoruz. Bu ürün, akışkan boru hatlarındaki genleşmeyi absorbe etmek amacıyla üretilen bir araç. Ürün, akışkan boru hatlarının arasına yerleştirilerek yaşanabilecek pek çok sorunun önüne geçiyor. Bu iş ile uğraşanlar bu konuda önlem almak amacıyla eksenel metal körüklü kompansatör yerleştirir. Akışkan boru hatlarındaki ısıl genleşme, bazı sorunlara yol açabileceği için boruların arasında bulunan bu ürün, genleşmeyi içine çeker ve boruların genel yapısını korur. Daha izole bir boru yapısı için bu ürünün önemli bir rolü bulunuyor.

Döner Flanşlı Eksenel Metal Körüklü Kompansatör ve Kullanımı

Ayvaz marka eksenel metal körüklü kompansatör, boruların arasına yerleştirilerek işlevini yerine getiriyor. Standart olarak 30 ve 60 mm genleşmeli olarak üretilen bu ürün, pek çok kullanım alanına sahip. Ürünün genel kullanımı akışkan boru hatları olarak karşımıza çıkıyor. Yani bu ürün pek çok binada tercih edilebilir. Önemli olan kullanıldığı yerin akışkan boru hattı olması.

Ürün Özellikleri

Döner flanşlı eksenel metal körüklü kompansatör pek çok özelliğe sahip. Bu özelliklerden birisi genleşme olmakta. Varsayılan olarak 30 mm ve 60 mm olarak üretimi yapılan bu ürün, müşterinin özel isteğine bağlı olarak farklı boyutlarda da imal edilebiliyor. Bir diğer özellik nominal çap olmakta. Ürünün nominal çap değerleri DN25 ve DN2600 olarak yer alıyor. Modelin sıcaklık aralığı ise -196 derece ile 600 derece arasında yer alıyor. Her boru hattında dengeyi sağlamak amacıyla kullanılan bu ürün EJMA standartlarına uygun bir araç.

Türkiye'nin en büyük kompansatör üreticisi Ayvaz'ın eksenel metal körüklü kompansatörleri hakkında teknik bilgilerin yer aldığı blog sayfamız.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.