Dıştan Basınçlı Kompansatör / Flanşlı 31OCA
Dıştan Basınçlı Kompansatör / Flanşlı

Ayvaz dıştan basınçlı kompansatör

Bu içeriğimizde sizlere dıştan basınçlı kompansatör hakkında bilgi vermek istiyoruz. Umarız bu konu sizlerin işine yarar.

Akışkan boru hatlarında kullanılan pek çok parça yer alıyor. Bu hatlarda bulunan parçalardan birisi olan dıştan basınçlı kompansatörün kullanım alanları oldukça önemli. Neyse, lafı çok uzatmadan hemen ürün hakkında bilgi vermeye başlayalım.

Ürün Hakkında Bilgi

Akışkan boru hatlarında karşılaşılan sorunlardan birisi genleşme olarak karşımıza çıkıyor. Genleşme, boru hattına zarar verebilir. Bu hattın sorunsuz bir şekilde işlem yapması için genleşmenin absorbe edilmesi gerekiyor. Ayvaz marka dıştan basınçlı kompansatörün yaptığı şey de tam olarak bu. Bu ürün, boru hatlarındaki yüksek miktarda genleşmeyi emerek bu sorunun üstesinden geliyor. Aslına bakarsak bununla ilgili farklı ürünler de var fakat bu ürün, çok uzun boru hatlarında kullanılmak için tasarlandı.

Dıştan Basınçlı Kompansatör Ürününün Kullanımı

Ayvaz’ın üretmiş olduğu bir ürün olan dıştan basınçlı kompansatör, pek çok amaç için kullanılabilir. Büyük binalarda veya uzun boru hatlarında sıklıkla tercih edilen bir ürün olan dıştan basınçlı kompansatörün özellikle kullanıldığı alan yer altı boru hatları olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca jeotermal boru hatlarında da bu ürün tercih ediliyor. Kısacası ürünün en çok kullanıldığı alanlar uzun akışkan boru hatları olmakta. Bu araç, boruların arasına yerleştirilerek çalışıyor.

Ürün Özellikleri

Ürün, sunduğu pek çok özellik ile müşterileri kendisine hayran bırakıyor. Ürünün sağladığı özelliklerden birisi uzun boru hatları için tasarlanmış olması. Akışkan boru hatlarında kullanılan bu ürün uzun boru hatlarında genleşmeyi önlemek amacıyla üretildi. Ürünün bir diğer özelliği ise düşük ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı oluşu. -196 dereceye kadar dayanan bu ürün aynı zamanda 600 derece sıcaklığa kadar sorunsuz bir performans gösteriyor.

Dıştan basınçlı kompansatörün nominal çap değerleri DN25 ve DN1500 olarak yer alırken malzeme yapısını incelediğimizde paslanmaz çelikten yapıldığı görülüyor. Buna ek olarak bağlantı parçalarının paslanmaz çelik ve karbon çelik yapısına sahip olduğu belirtiliyor. Sabit flanşlı ve döner flanşlı olan bu araç bunun yanı sıra kaynak boyunlu, dişli ve yivli olarak yer alıyor.

Ankara ayvaz bayisi mermekanik projeleriniz özel iskontolarda anında stok teslim hizmet sunmaktadır. Türkiye'de ayvaz markasının en güçlü bayisi mermekanik.

Ayvaz dıştan basınçlı kompsantörler mermekanik teknik tesisat stoklarında mevut. Anında stok teslim ve uygun fiyatlar için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.