Fan-Coil Bağlantı Elemanları / Örgüsüz Tip 29OCA
Fan-Coil Bağlantı Elemanları / Örgüsüz Tip

FCU Fancoil flexi (ayvaz marka)

Fan-coil bağlantı elemanları arasında yer alan örgüsüz tip boru hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. İşte ürün hakkında detaylar.

Günümüzün en popüler ürünlerinden birisi olarak karşımıza çıkan bu ürün, çok amaçlı kullanımı ile müşterilerinin karşısına etkili bir şekilde çıkıyor. Sunduğu pek çok avantaj ile ön planda yer alan ürün hakkında bilinmesi gereken pek çok detay mevcut.

Örgüsüz Tip Nedir?

Ürün, eğilebilir ve bükülebilir yapıya sahip bir boru olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Tesisatların vazgeçilmez parçalarından birisi olan bu boru pek çok amaç için uyumlu alanlarda tercih edilebiliyor. Fan-coil bağlantı elemanı olan boru, rakor parçaya da sahip.

Ürün Nasıl Kullanılır?

Ayvaz marka örgüsüz tip boru hakkında merak edilen konu başlıklarından birisi bu borunun nasıl bir kullanım şeklinin olduğu. Bu boru az önce de bahsettiğimiz gibi pek çok alanda tercih edilebiliyor. Örnek vermek gerekirse ısıtma sistemlerinde gerekli alanlarda bu borudan yararlanılabiliyor. Bir diğer kullanım alanı olarak kombi ve fan coil örnek verilebilir. Şofbenlerde de tercih edilen bu borunun kat kaloriferindeki radyatör bağlantılarında da kullanıldığını belirtelim. Buna ek olarak depo bağlantıları için de metal borudan yararlanmak mümkün oluyor. Bu borunun kullanım alanları genel olarak bu şekilde karşımıza çıkıyor.

Örgüsüz Tip Özellikleri

Boru hakkında bilinmesi gereken pek çok özellik mevcut. Bu özelliklerden birisi borunun bükülebiliyor olması ve eğilebilir özellikte bulunması. Bu özellikleri sayesinde boru hem dayanıklı oluyor hem de zarar görmemiş oluyor. Borunun bir diğer özelliği paslanmaz çelik hortuma sahip oluşu. Paslanmaz yüzeyi sayesinde güçlü şekilde müşterilerinin karşısına çıkan ürün, fiyatıyla da cep dostu olmakta.

Fittings için karbon çelik ve paslanmaz çelik kullanılan ürün rakorlu ve nipelli bir şekilde yer alıyor. 12 mm iç genişliğe sahip olan borunun 6 bar değerine kadar basınç dayanıklılığı bulunuyor. Ürünün nominal çap değerleri DN 8 ve DN 25 olarak yer alıyor. Uzun ömürlü bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkan bu model, hızlı bağlantı sayesinde zamandan tasarruf sağlıyor.

Ayvaz marka fancoil bağlantı flexi örgüsüz tip hakkında teknik bilgiler yanı sıra kullanım alanları da FCU flexleri hakkındaki blog yazımız.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.