Doğal Gaz Hortumu / Counterflex Sayaç Hortumu 28OCA
Doğal Gaz Hortumu / Counterflex Sayaç Hortumu

Doğalgaz sayaç flexi, Ayvaz Doğalgaz hortumu

Doğal gaz hortumu veya Counterflex sayaç hortumu, bazı tesisatlarda kullanılan önemli bir parça görevi görüyor. Peki bunun amacı ne?

İster elektrik tesisatı olsun ister su tesisatı olsun ister doğal gaz tesisatı olsun her tesisatta kullanılan pek çok önemli parça bulunuyor. Bu parçalar kullanım alanlarına göre önemli bir etkiye sahip. Bu konuda sizlere aktaracağımız ürün sayaç hortumu olarak yer alıyor.

Sayaç Hortumu Nedir?

Doğal gaz, ülkemizde hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda doğal gaz kullananlar veya çevresini inceleyenler fark etmiş olmalı ki binalarda bazı dairelerde sayaç makineleri bulunur. Genellikle bu sayaçlar eğer doğal gaz binaya sonradan eklendiyse dairenin başında yer alır. Doğal gaz sayacının üzerinde ise sayaç hortumu bulunuyor. Buradan da anlaşılacağı üzere sayaç hortumu sayaç makinesini doğal gaz hattı ile birleştirmek için kullanılıyor.

Sayaç Hortumu Nasıl Kullanılır?

Sayaç hortumunun görevi, doğal gaz hattı ile sayaç makinesini birbirine bağlamak. Bu sayede daire doğal gaz kullanabiliyor ve sayaç makinesi ölçüm yapabiliyor. Doğal gaz hattından gelen gaz önce sayaç hortumundan geçerek sayaç makinesine giriyor. Sonrasında ölçüm yapılarak diğer boruya girip daireye ulaşıyor. Bu şekilde doğal gaz aktarımı sağlanıyor.

Sayaç Hortumu ve Özellikleri

Counterflex sayaç hortumu, dayanıklılığı ve üstün kalitesiyle biliniyor. Bu hortum, sunmuş olduğu verimlilik ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Sayaçların bağlantısında kullanılan ürünün sunduğu özelliklerden birisi eğilebilir ve bükülebilir yapıda olması. Bu sayede boru doğal gaz hattı ile sayaç makinesini birbirine bağlayabiliyor olacak. Güvenilir olan bu borunun sunmuş olduğu bir diğer özellik kolay bir şekilde hızlı yerleştirilebiliyor oluşu. Bu sayede kullanıcılar zamandan tasarruf elde edebiliyor.

Pratik bir şekilde takılabilen Ayvaz marka sayaç hortumu, shrinkli ve shrinksiz bir şekilde kullanılabilen bir ürün. Hortumunun paslanmaz çelik olarak yer aldığı bu ürünün shrink kısmı polyolefin esaslı termoplastik olmakta. Fittings kısmı ise karbon çelik ve paslanmaz çelik olarak belirtiliyor. Ürünün rakorlu ve nipelli bir bağlantı sunmuş olduğunu da açıklamak istiyoruz.

Ankara Ayvaz vana bayisi mermekanik mühendislik anında stok teslim ve uygun fiyat garantisi ile satis@mermekanik.com mail adresinden fiyat talebinde bulunabilirsiniz.

Ayvaz kalitesi ile üretilen Doğalgaz hortumları üretim portföyünde bulunan Counterflex sayaç flexi hakkında kısaca sizleri bilgilendirmek istedik.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.