Doğal Gaz Hortumu / Gasflex Gaz Hortumu 27OCA
Doğal Gaz Hortumu / Gasflex Gaz Hortumu

Doğalgaz flex hortumu

Ayvaz tarafından sunulan doğal gaz hortumu hakkında bu konuda ürün ile ilgili detaylı bilgiler sunmak ve siz değerli müşterileri bilgilendirmek istiyoruz.

Gaz, pek çok kullanım alanına sahip olmakta. Günlük hayatımızda genellikle doğal gazda sıklıkla tercih edilen bu ürün, müşterilerin de ilgi odağı haline gelmiş durumda. Pek çok kişinin tercih etmiş olduğu bu ürün dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile ön plana çıkıyor. Ürün hakkında bilinmesi gereken pek çok şey var.

Doğal Gaz Hortumu Nedir?

Ayvaz marka Gasflex gaz hortumu, pek çok sisteme bağlanabilen ve gaz geçişi sağlayan bir hortum olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bu borunun amacı gaz taşımak. Özellikle doğal gaz hattında sıklıkla tercih edilen bir boru olarak müşterilerini karşılıyor. Sarı renkli ve tırtıklı bir yapıda boru olan Gasflex gaz hortumunun ucunda metal bir giriş ve çıkış yer alıyor.

Doğal Gaz Hortumu Nasıl Kullanılır?

Kullanıcıların merak ettiği konulardan birisi doğal gaz hortumunun nasıl kullanıldığı olarak yer alıyor. Geliştirilen bu ürün gaz akışını sağlamak amacıyla gerekli hatta eklenerek çalışıyor. Bu hortumlar pek çok amaç için değerlendirilebilir. Örneğin bu boru doğal gaz ile ocak arasına döşenerek doğal gaz akışının ocak ile birleştirilmesi işlemi uygulanabilir. Bunun yanı sıra hortumların kullanım alanları arasında şofben, kombi ve soba da yer alıyor. Kısacası gaz akışını sağlamak için iki yapının birleştirilmesi bu boru ile gerçekleştiriliyor.

Doğal Gaz Hortumu Özellikleri

Gasflex gaz hortumu ile birlikte bilinmesi gereken bir diğer konu bu borunun sunmuş olduğu özellikler olarak yer almakta. Boru, sarı renkli bir görünümde olup paslanmaz çelik hortuma sahip. Polyolefin esaslı termoplastik kaplamalı olan doğal gaz hortumu, karbon çelik ve paslanmaz çelik yapısını içeriğinde bulunduruyor. Rakorlu ve nipelli olan bu ürünün bir diğer özelliği kombi, şofben ve soba bağlantıları gibi pek çok konuda bağlantı sağlayabiliyor oluşu. Eğilebilir ve bükülebilir yapıya sahip olmasının yanı sıra kolay kullanımı sayesinde hızlı bir şekilde bağlantı sağlanabiliyor.

Doğalgaz tesisatlarında kullanılan Ayvaz vana kalitesi ve güvencesiyle üretilen Doğalgaz hortumları mermekanik stoklarında!

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.