T-Fitting Boru 26OCA
T-Fitting Boru

T-Fitting boru hakkında merak edilen pek çok detay bulunuyor. Bu konuda bu boru hakkında bazı bilgiler sunuyor olacağız.

Su tesisatının önemli parçalarından birisi de T-Fitting olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bu boru tipi, kullanışlı olması ve pek çok konuda avantaja sahip olması nedeniyle kullanılabiliyor. Bu boruya ihtiyacı olan müşteriler bulunabilir veya tesisat için firmaların bu boruyla bir işi bulunabilir. Firmamız da tesisat döşemesi yaparken gerektiğinde bu borudan yararlanabiliyor.

T-Fitting Boru Hakkında

T-Fitting, tek giriş ve iki çıkışa sahip bir boru olarak yer almakta. Borunun amacı suyu bölmek veya birleştirmek olarak açıklanabilir. Metal olarak tasarlanan bu boru, suyun yanı sıra farklı akışkan maddeler için de kullanılabiliyor. Bu tür boruların genel olarak giriş kısmı küçük, çıkış kısımları daha büyük oluyor.

T-Fitting Boru Özellikleri

T-Fitting borular ile ilgili bilinmesi gereken pek çok özellik bulunuyor. Bunlardan birisi bu borunun T şeklinde olduğu için üç adet bağlama noktasının bulunuyor oluşu. T şeklinde olan metal borunun alt kısmı giriş, yandaki kısımları ise çıkış olmakta. İnsanlar su hattını ikiye bölmek istediğinde suyu bu boru içerisine vererek iki yana doğru götürebiliyor.

T-Fitting boruların bir diğer özelliği yalnızca suyu ikiye bölmek için değil aynı zamanda suları birleştirmek için de kullanılabiliyor olması. Örnek vermek gerekirse su borularındaki sular oldukça az ise ve iki hat birleştirilmek isteniyor ise borular T-Fitting boruya bağlanarak tek bir hata dönüştürülebiliyor. Bu da suyun daha akıcı gelmesini sağlıyor.

T-Fitting Boru Kullanım Alanları

Bu tür borular sunmuş olduğu dayanıklılık ve uzun ömürlülük ile birlikte pek çok tesisatın bağlanmasında kullanılan önemli bir parça. T-Fitting boru ile birlikte bilinmesi gerekenlerden birisi de bu borunun kullanım alanları. Bu borular yalnızca su tesisatında değil aynı zamanda diğer akışkan sıvılarda da kullanılabilecek bir sistem sağlıyor. Bunun yanı sıra binalara döşenen sıcak ve soğuk su tesisatlarında da eğer gerekliyse bu parçadan kullanılabiliyor.

T-Fitting boru hakkında merak edilen pek çok detay bulunuyor. Bu konuda bu boru hakkında bazı bilgiler sunuyor olacağız.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.