Göstergeli Sıcaklık Ölçer 24OCA
Göstergeli Sıcaklık Ölçer

Ankara Pakkens Manometre, termometre

Bu içeriğimizde siz değerli okurlar için göstergeli sıcaklık ölçer hakkında bilgi vermek istiyoruz. Umarız konu sizin için faydalı olur.

Tesisatta pek çok malzeme kullanılabiliyor. Her bir malzemenin kendine özgü özellikleri ve amacı bulunuyor. Örneğin su tesisatında borular sıcak ve soğuk suyun geçmesi için döşeniyor. Kombi suyu ısıtmak için konuyor. Vana, suyun gelişini açıp kapatmak için yer alıyor. Bu gibi çeşitli olaylar için farklı malzemeler bulunuyor. Bu malzemelerden birisi de sıcaklık ölçer olarak yer almakta.

Göstergeli Sıcaklık Ölçer Nedir?

Bu ürün, sıcaklığı ölçmek için kullanılan bir aygıt. İki farklı birleştirilmiş şerit metal olarak karşımıza çıkan ürün, helezon bir yay şeklinde ısıyı algılar. Donanım, sıcaklığı ölçerken eksen etrafında dönme hareketi yaparak sıcaklığın ne kadar olduğunu gösterir. Örneğin ivme sol alt kısımda ise sıcaklık 0’ı gösterirken sağ alt kısımda 250 olmakta fakat bu ölçü aletinin sınırına göre yükselip düşebilir. Buradan da anlaşılacağı üzere ölçüm cihazındaki ivme soldan sağa ilerledikçe sıcaklık artıyor.

Ürünün Özellikleri ve Avantajları

Pakkens markası altında bu ürün grubunda pek çok ürün bulunuyor olsa da biz genel olarak bahsetmek istiyoruz. Ürünün sunmuş olduğu özelliklerden birisi metal olması nedeniyle yüksek ölçüm yapılabiliyor olması. Yüksek sıcaklıkları ölçmesi sebebiyle ürün pek çok kullanım alanına sahip olmakta. Göstergeli sıcaklık ölçer ile birlikte müşterilerin karşısına çıkan bir diğer özellik bu ürünlerin paslanmaz çelik, pirinç ve bakır olmak üzere üç farklı şekilde üretiliyor oluşu. Paslanmaz çelik ve bakır -40 ile 500 derece arasında ölçüm yapabilirken bakır -40 ile 200 derece arasında ölçüm yapmasıyla biliniyor.

Ürünün Kullanım Alanları

Yüksek sıcaklıklara ulaşan maddelerin sıcaklıklarını ölçmek için kullanılan bu ürün genel olarak tesisatta ve endüstride kullanılan bir aygıt olmakta. Sektörel olarak bilgi vermek gerekirse sıcaklık ölçer cihazı enerji, petrokimya, petrol, su, atık su, ısıtma ve soğutma endüstrisinde kullanılan bir ürün olarak kullanıcılarını karşılıyor. Kısacası ürünün pek çok alanda kullanımı mevcut.

Pakkens üretim gammında bulunan manometre ve termometreler hakkında kısa bilgiler vermek istiyoruz.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.