Flexiva Hakkında Bilgi 23OCA
Flexiva Hakkında Bilgi

Flexiva Ankara Bayiliğimiz Hakkında

Bu konuda siz değerli okurlarımız için Flexiva hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bu sayede marka hakkında detaylı bilgi sahibi olacaksınız.

Tesisat, bir binanın en önemli yapıları arasında yer alıyor. Su tesisatı, elektrik tesisatı veya doğalgaz tesisatı gibi pek çok tesisat bulunuyor. Her bir tesisatın kendine özgü özellikleri yer alabilir. Ayrıca tesisatlar için bazı önemli parçalar olabilir. Flexiva sunmuş olduğu bazı parçalar ile tesisatın eksik kalan yanlarını tamamlamak için burada.

Flexiva Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Esnek hava kanalları üreticisi olarak yola başlayan Flexiva, 1998 yılında kuruldu. Kurulduğu dönemden bu yana pek çok ürün üretip birçok firma ile anlaşma yapan marka, günümüzde Türkiye’nin her yerine hizmet sunuyor. 15 ana dağıtıcıya sahip olan Flexiva, 100’ün üzerinde alt bayi ile karşımıza çıkıyor. Firmanın satışını yaptığı ürünler genel olarak esnek hava kanalları olmakta. Bu ürünler üretimine göre farklı amaçlar ile yer alıyor

Flexiva Ürünleri

Flexiva, ağırlıklı olarak esnek hava kanalları satışı yapıyor. Yani geniş alüminyum boruların satışını gerçekleştiriyor. Eğer ocakların üzerine baktıysanız bu boru ile karşılaşmış olmalısınız. Firma, farklı şekilde bu boruların üretimini yapıyor. Bunlardan birisi Artist serisi olarak karşımıza çıkmakta. Artist serisi, laminasyonlu esnek hava kanalı sunmasıyla bilinen bir ürün olmakta. Bir diğer ürün serisi olarak karşımıza Air çıkıyor. Air serisinin en büyük avantajı ekonomik bir hava kanalı olması. Bu da müşterilerin cebini düşündüğü anlamına geliyor.

Flexia hakkında bilinmesi gereken bir diğer şey Sky serisi ürünlere de yer veriyor oluşu. Marka, bu seri ile birlikte alev iletmez kanallar sunuyor. Bir diğer ürün grubu olarak bizleri Wind serisi karşılıyor. Bu boru ise yanmayan özelliği sayesinde yanıcı maddelerin yanında rahatlıkla kullanılabiliyor. Karşımıza çıkan bir diğer ürün serisi olarak Show serisi bulunuyor. Show serisi esnek hava kanalları, dışı renkli olan borular için tasarlandı. Bu ürün gruplarının yanı sıra müşteriler Essi, Swing ve Combi serilerinden de faydalanabiliyor.

Türkiye'nin öncü esnek hava kanalı üreticilerinden flexia markasına ait kısa bilgiler vermek istiyoruz.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.