Armacell Hakkında Detaylı Bilgi 21OCA
Armacell Hakkında Detaylı Bilgi

Armacell, oneflex kauçuk izolasyon

Bu konuda sizlere Armacell hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Firmanın tarihi ve firmanın satmış olduğu ürünler konumuzda yer alacak.

Günümüzün kalitesiyle en dikkat çeken firmalarından birisi Armacell olarak yer alıyor. Ürettiği pek çok ürün ile karşımıza çıkan firma, yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla müşterilerini de genel olarak memnun etmiş durumda. Popülerliği ile ön plana çıkan markalardan birisi olan Armacell ile ilgili bilinmesi gereken pek çok şey mevcut.

Armacell Hakkında Bilgi

Marka, 2010 yılında Bursa’da faaliyet göstermeye başladı. O dönemde ONEFLEX veya DAS RUBBER olarak bilinen marka, izolasyon sektöründe etkili ürünler sunmaya çalışıyordu. İlk fabrikasını da bu dönemde kuran firma Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete başladı. 2015 yılı ile birlikte firma, Armacell adını alarak bu şekilde hizmet sunmaya başladı.

Firmanın yaptığı uygulamalar arasında ısıtma ve sıhhi tesisat, endüstriyel uygulamalar, soğutma ve iklimlendirme, ulaşım uygulamaları, denizcilik uygulamaları, OEM uygulamalar, solar uygulamalar, akustik uygulamalar ve petro-kimyasal uygulamalar olarak yer alıyor. Bunun yanı sıra firmanın satış yaptığı pek çok ürün bulunuyor. Akustik ürünler, yangın güvenliği, PVC ve teknik pek çok malzeme müşterilerin karşısına çıkıyor.

Armacell hakkında bilgi verirken sattığı ürünler hakkında da genel bir bilgi sahibi olmak gerekiyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi firma genel olarak izolasyon alanında öncülük yapmaya çalışıyor. Firmanın sattığı ürünlerden birisi yalıtım ürünleri olmakta. Bu ürünler kalınlığı ve sunduğu kaliteli yalıtım malzemesi sayesinde sıcaklığın güzel bir şekilde korunmasında etkili oluyor. Uzun vadede enerji verimliliğini mümkün kılan bu malzemeler, antibakteriyel etkiye de sahip.

Bir diğer ürün yangın koruma malzemeleri olarak müşterilerini karşılıyor. Bu ürünler, boru geçişlerinde hem yoğuşma kontrolü hem de yangın kontrolünü sağlayan bir özelliğe imza atıyor. Yangınlara karşı oldukça kaliteli bir malzemeden üretilen bu ürün, bu sayede herhangi bir zarar almıyor. Armacell markasıyla birlikte karşımıza çıkan ürünler arasında akustik ürünler de yer alıyor. Bu ürünler gelebilecek olan gürültünün azaltılmasını sağlarken aynın zamanda kolay bir şekilde uygulanabiliyor.

Armacell Ankara bayisi mermekanik bayilik sayfasını okumak için Kauçuk İzolasyon sayfamızı ziyaret edebilirisiniz.

Almanya menşeili Türkiye Bursa'da fabrikası bulunan oneflex yani armacell markasına ait bilgiler yer almaktadır.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.