Pakkens Hakkında Bilgi 19OCA
Pakkens Hakkında Bilgi

Pakkens manometre, termometre

Bu konuda sizlere sattığı çeşitli ürünler ile bilinen Pakkens hakkında bilgi veriyor olacağız. Umarız sizin için faydalı bir konu olur.

Endüstriyel alanda hizmet veren pek çok firma bulunuyor. Bu firmalar sunmuş olduğu hizmetler doğrultusunda müşterileri yüksek verimlilik ve üstün kalite ile buluşturmaya çalışıyor. Bu firmalardan birisi olan Pakkens, 45 yılı aşkın süredir bu işin içerisinde yer alan çeşitli tesisat ürünleri satan bir marka.

Pakkens Hakkında Detaylı Bilgi

Basınç ölçer, sıcaklık ölçer, hidrolik ürünler, tesisat ürünleri ve bu gibi pek çok ürünlere sahip olan Pakkens, Bursa’nın Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veriyor. Firma, 1976 yılında bu işe otomotiv endüstrisi için kablo ve konnektör üretimi amacıyla başladı. 1977 yılında ismini tescil eden marka, 1978 yılında satış başarısı yakalayarak popülerliğine popülerlik kattı. 1979 yılında distribütör kapağı üretmeye başlayan firma, 1980 yılında ayak pompası üretimi işine girdi. İlerleyen yıllarda termometre, basınç ölçer, hidrolik ürünler, nanometre, termostatik vana, arka işaret levhası ve elektronik basınç transmitteri gibi daha pek çok ürünün üretimine başlandı.

Pakkens Ürünleri

Pakkens, ürünleri dört kategoriye ayırmış durumda. Bu kategoriler arasında basınç ölçerler, sıcaklık ölçerler, hidrolik gruplar ve valfler yer alıyor. Basınç ölçerlerin bulunduğu sayfada farklı basınç ölçer cihazları dikkat çekiyor. Basınç ölçmek için geliştirilen bu cihazlar, endüstride oldukça önemli bir donanım olmakta. Bu kategoride yer alan diğer ürünler arasında basınç sensörü, kontak basınç sensörü, diyafram sistemi ve basınç aksesuarları bulunuyor. Bir diğer kategori olan sıcaklık ölçerler kategorisinde ise sıcaklığın ölçülmesi içi pek çok model karşımıza çıkıyor.

Pakkens hakkında bilgi verirken diğer kategorilere de hakim olmak gerekiyor. Bir diğer kategori olan hidrolik grubu, hidrolik ürünlerin yer aldığı bir kategori olarak dikkat çekiyor. Bu kategoride yer alan ürünler güçlü bir şekilde çalışan makinelerin düzenli bir şekilde işlem gerçekleştirmesini sağlıyor. Bir diğer kategori olarak yer alan valfler tesisatta kullanılan çeşitli ürünler sunuyor. Bu ürünler arasında solar emniyet ventili, solar purjör ve mini küresel vana örnek gösterilebilir.

Termometre ve Manometre üreticisi olan Pakkens markasına ait kısaca bilgiler yer almaktadır.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.