Sardoğan Hakkında Bilgi 18OCA
Sardoğan Hakkında Bilgi

Sardoğan kaynaklı patent malzemeler

Bu konuda sizlere Sardoğan hakkında bilgi vermek istiyoruz. Umarız burada anlatmış olacağımız konu sizler için faydalı bir içerik olur.

Endüstriyel alanda hizmet sunan pek çok firma bulunuyor. Bu firmalardan birisi olan Sardoğan, yapmış olduğu çalışmalar ile birlikte ön plana çıkıyor. Ürettiği pek çok ürün ile karşımıza çıkan marka hakkında bilinmesi gereken pek çok detay mevcut.

Sardoğan Hakkında Merak Edilenler

Sardoğan Endüstri ve Ticaret, 1979 yılında Türkiye’de kurulan bir şirket. İlk olarak Karaköy’de çalışmalara başlayan firma, endüstri sektöründe ürettiği ürünler ile kısa sürede popüler hale geldi. Şu anda Pendik Kurtköy Sanayi Bölgesi’nde 40.000 metrekarelik bir alanda imalat yapan Sardoğan, pek çok ürün üreterek endüstriye yön vermeye çalışıyor. Bu zamana kadar yapmış olduğu çeşitli başarılar ile gündeme oturan firma, bu başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Sardoğan firmasının üretmiş olduğu pek çok ürün bulunuyor. Firmanın ürün yelpazesini incelediğimizde karşımıza çıkan ürünlerden birisi dikişsiz boru olmakta. Dikişsiz boru, genel olarak ham olarak alınan çeliğin işlenmesi ile üretiliyor. Bununla birlikte pek çok kullanım alanı yer alıyor. Genel olarak incelediğimizde bu boru çeşidinin birçok yerde kullanılabilir olduğu görülmekte. Bunlar arasında doğal gaz, petrol, su, atık ve hava yer alıyor. Sardoğan hakkında bilinmesi gereken bir diğer bilgi dirsek satışı yapıyor olması. Firmanın satmış olduğu boru görünümündeki dirsek, borulara yön vermek yani boruyu farklı bir yere döndürmek amacıyla kullanılıyor.

Sardoğan markasının satışını yapmış olduğu bir diğer ürün T-Fitting olarak bizleri karşılıyor olmakta. Bu ürün, 3 farklı yöne bakıyor. Bu boru sayesinde birden fazla noktaya taşıma işlemi yapılabiliyor. Bir diğer ürün olan manşon boruların lehim işlemi yapılmadan birleştirilmesini sağlıyor. Markanın satmış olduğu redüksiyon ise bir tarafı büyük diğer tarafı küçük bir uca sahip ürün. Bu ürünün amacı aktarım hızını değiştirmek. Marka ürünü olan flanş iki makine veya tesisatı birbirine bağlamaya yararken kep ise aktarımı durdurmaya yarayan bir nesne olarak karşımıza çıkıyor.

Bu konuda sizlere Sardoğan hakkında bilgi vermek istiyoruz. Umarız burada anlatmış olacağımız konu sizler için faydalı bir içerik olur.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.