Multi Seperatör Özellikleri ve Avantajları 17OCA
Multi Seperatör Özellikleri ve Avantajları

Multi Seperatör nedir? Özellikleri nelerdir?

Multi seperatör özellikleri ile merak edilen bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda bu ürün hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz.

Su tesisatı, bir evin en önemli sistemlerinden birisi. Bu tesisat sayesinde su kullanmak mümkün oluyor. Ayrıca soğuk suyu yanı sıra sıcak su kullanımı da su tesisatıyla birlikte sağlanıyor. Bu tesisatın tek amacı su vermek değil aynı zamanda ısıtma amaçlı da kullanılıyor olması. Radyatörlere giden sıcak su, evin ısınmasını sağlıyor olsa da bu konuda dikkat edilmesi gereken durumlardan birisi de tesisatın ne kadar temiz çalıştığı.

Multi Seperatör Özellikleri

Kombi, üretmiş olduğu sıcak suyu radyatörlere göndererek binanın ısınmasını sağlıyor. Bazı durumlarda ısınma düzeyinde bir azalma görülebilir. Bunun sebebi boruların içerisinde biriken kir, pas ve diğer malzemeler. Bunlar radyatörlerin içerisine yerleşerek radyatörlerin daha az ısınmasına neden olabilir. Bu da binanın ısınmasını zayıflatan bir eylem. Bu durumda karşımıza çıkan ürün multi seperatör oluyor. Çoklu ayırıcı olarak da adlandırılan multi seperatör, merkezî su ısıtma tesisatında kullanılıyor. Bu ürünün amacı sıcak suyun kum, çakıl ve kir gibi maddelerden ayrılması ve temiz bir şekilde radyatörlere ulaşması.

Multiseperatörlerin yani denge kabı, tortu tutucu ve hava ayırıcı görevi gören bu seperetör nasıl çalışıyor? Videomuzda izleyebilirsiniz.

 

Bu sistem kaskad ve tesisat pompalarının arasına yerleştirilir. Ürün denge kabı, tortu tutucu, manyetik filtre ve hava ayırıcı özellikleriyle birden fazla işi yapabilir. Sunduğu pek çok özelliğin yanı sıra ürünün tercih edilmesindeki bir diğer neden montaj kolaylığı ve ekonomik oluşu. 120 dereceye kadar dayanıklı olan multi seperatör, radyatörlerin daha temiz olmasını sağlamak amacıyla kirli maddeleri toplar ve binanın daha iyi ısınmasında etkili olur.

Multi seperatör özellikleri dışında çalışma mantığıyla da merak edilen bir ürün olmakta. Öncelikle kombi sıcak su üretir. Üretilen sıcak su multi seperatöre doğru ilerler. Boruya bağlanan bu yapıda gerekli ayrıştırma işlemleri gerçekleşir. Sonrasında tekrardan boru üzerinden temiz su ilerler ve radyatöre varır. Sistem genel olarak bu şekilde çalışıyor. Yalnızca sıcak su değil, aynı zamanda soğuk su için de bu sistem kullanılıyor.

Multiseperatör satış sayfamıza ulaşmak için Multi Seperatör linkine tıklayabilirsiniz.

Multi seperatör özellikleri ile merak edilen bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda bu ürün hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.