Sprinkler Bağlantı Hortumu ve Seti 22ARA
Sprinkler Bağlantı Hortumu ve Seti

Sprinkler Bağlantı Flexi Genel Özellikleri

Üretimi için kullanılan paslanmaz hammade kalitesli hortum malzemesinde 316L örgü malzemesinde ise 340 kalite paslanmaz kullanılmaktadır. Bu sayede yüksek sıcaklık derecesinde dayanıklılığı ve uzun ömürü sayesinde güven vermektedir. Paslanmaz içeriği sayesinde sprink yangın flexleri bağlantı uçlarında oluşacak küf, pas ve korozif etkenlerede karşı direnç sağlamaktadır. 200mm bükülme çapı ile montajı yapılacak tesisat da işçilik maliyetinden tasarruf edildiği gibi sprinklerin bulunduğu pozisyonun değişmesi durumunda ekstra işçilik harcamadan kolayca montajı yapılmaktadır. TSE standartlarına haiz olan sprink bağlantı hortumu aynı zamanda yangın talimatlarında belirtilen FM ve VDS belgelerinede haizdir. 

Sprink flexlerinin kullanım alanları

Sprink bağlantı hortumları insanların kalabalık yaşadığı gerek ortak alan gerek özel alanlarda kullanılmaktadır. Bunlara örnek vermek gerekirse alışveriş merkezleri, oteller, kamu binaları, tiyatro ve sinema solanları gibi yerlerde çıkabilecek yangın durumunda yangını direkt söndürme yada yavaşlatma için devreye giren yangın sprinklerine sıvı taşımak amacı ile kullanılmaktadır.

Sprink flexleri üretim çapları ve özellikleri nelerdir?

Sprink flexleri standart olarak DN20 hortum çapı ile birlikte 3/4 yada 1 inch olarak üretilmektedir. Bağlantı setleri ise profil karbon çelik ST37.2 kalitesinde üretilmektedir. Aşağıdaki görselde örnek bağlantı şemasını görebilirsiniz. Ayrıca Sprink bağlantı flexi sayfasından ticari satış koşullarına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Ayvaz markasına ait paslanmaz esnek metal hortumlarının kalite testlerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. bilinmesi gerekirki hammaddesi gerçek bir paslanmaz olan ürün asla mıknatıs tutmamaktadır.

Ayvaz Sprinkler Flexi Bayileri

Mermekanik olarak hacı ayvaz markasının stoklu satıcısıyız. Tüm Türkiye'de bir çok özel ve kamu projelerinde tedarikçi işbirliğimiz mevcuttur. Anlık ve güçlü stok miktarı ile son kullanıcıdan müteahit yada mekanikçi firmaya kadar tedarikler sağlamaktayız. Ayvaz bayii sorumluluğunu üstlenen mermekanik ekibi başarı ile ticari ortaklığına devam etmektedir. Detaylı bilgi ve fiyat teklifi için satis@mermekanik.com mail adresimiz ile ulaşabilirsiniz.

 

Dünya standartlarına haiz olan FM ve VDS belgeleri yanı sıra Türk standart enstitüsü(TSE) evrağına haiz esnek metal hortum üretim gammında bulunan sprinkler bağlantı flexi ve setleri hakkında teknik ve detaylı bilgiler yer alan blog sayfamız.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.