Geberit Markalı Ürün Montaj Ve Servis Özellikleri 30EKİ
Geberit Markalı Ürün Montaj Ve Servis Özellikleri

 

Geberit marka ürünler

Geberit markalı ürünler ayrıca  kullanıcılar için avantaj sağlayan  ürün montajı ve bakımı, yedek parça satışı ve arızalı ürün onarımı gibi servis hizmetleri vardır.  Tüm bu işlemler geberit yetkili servisleri tarafından gerçekleştirilir. Özellikle modern banyo montajlarında Geberit gömme rezervuar son dönemlerin trendlerindendir. Tüm Geberit montaj sistemleri içerisinde gömme rezervuarlara uygun kumanda kapakları ve diğer ekipmanları vardır.


Geberit Markalı Ürün Avantajları Nelerdir?


Geberit gömme rezervuarları ve diğer ürünlerde   montajı ve yaygın servis ağı ile güven oluşturur. Aynı zamanda  gömme rezervuarlar kalite kontrol açısından  sızdırmazlık testinden geçirilerek kullanıma açılır.  Gömme rezervuarlar ve montaj elemanları genellikle garantili şekilde hizmet sağlar. Bununla birlikte  ürünlere ait arızalanmalar ve onarımlarda yedek parça  garantisi de vardır.

Kurulumunda alçıpan ve tuğla duvara montajı dahil olup sorunsuz olarak ortama engre sağlar.


Geberit Markalı Ürünler Ve İçerikleri Nelerdir?


Geberit markalı ürünlere ait ve tüm banyolara uygun geberit gömme rezervuarlar çeşitleri vardır. Ayrıca  ürünler içerisinde çift kademeli deşarj fonksiyonu,   özellikli deşarj fonksiyonlarda bulunur. Talep edilirse  büyük deşarj hacmi özellikleri de sağlanır. Geberit gömme rezervuarı içerisinde yer alan ebatlara göre  kendisini su tüketimi bakımından   deşarj özelliği ile çalışır.


Geberit Markalı Ürünlerde Kurulum Özellikleri Nelerdir?


Geberit montaj elemanları kurulumu yapılacak olan  akıllı klozet sisteminin su bağlantısı ile entegre çalışır. Buna istinaden kurulum için boş bir boru içeriğine sahiptir. Ayrıca  bu boruyla, otomatik taharet sistemi   yenilenebilir özelliğe sahiptir. Bununla birlikte bazı tuvalet sistemleri, kötü kokuları  emen ve gideren sistemler ile  donatılır.

 

Geberit gömme rezervuarla Alçıpan tipi duvarlar ve tuğla, gazbeton   gibi duvarlarda kullanılabilen ürünlerdir. Geberit sistemlerinde kumanda kapaklarına karşılık gelen gömme rezervuar çeşitleri bulunur. Buna istinaden farklı ölçülerde ve  farklı montaj yüksekliğinde  modeller mevcuttur. 

 

Üretilen ve kullanım için tercih edilen tüm geberit markalı ürünler  tüm standart asma klozet ile uyumlu  olarak dizayn edilirler. Bununla birlikte kumanda kapakları   geniş bir  uygulama  ve konfor fonksiyonlarıyla avantaj sağlar. Ayrıca içeriğinde yer alan  deşarj sistemi ise esneklik ile küçük kumanda kapakları şeklinde tasarlanır.

 

Geberit  sistemlerde genellikle  önden deşarj aktivasyonu ve  farklı yüksekliklere ayarlanabilir özellikler vardır. Geberit  ürünleri aynı zamanda  deşarj kumandaları için uygun olarak üretilir. Bununla birlikte  yoğuşmaya karşı yalıtımlı şekilde tasarlanır. 

 

Geberit Arıza Servisi Hizmetleri Ve Özellikleri Nelerdir?

Geberit Ankara Servisi

Geberit arıza servisi öncelikle  geberit markalı ürünler   için geberit rezervuarların arıza yapması durumunda hizmet sağlar.  Bunun yanında asma rezervuarlarına müdahale ederek geberit servisi ile bozuk sifonlara çözüm üretilir. Geberit servisler  geberit gömme rezervuar tamir ve  geberit seramiklerinin onarımında  servis hizmeti sunar. Geberıt klozet iç takım tamiri olarak   gömme klozet  ve geberit rezervuar arıza tamir gibi alanlarda yedek parça, onarım sağlanır. Geberit gömme klozet  servisi ile tüm yaşam alanlarında bakım  Onarım servisi olarak    meydana gelecek klozet arıza servisi hizmetleri vardır.

 

Tüm dünyada hizmet veren Geberit grup Avrupa’ daki pazarda sıhhi tesisat alanında ilk sırada bulunuyor. Geberit bu alanlarda benzersiz bir fayda sağlar entegre bir grup olarak da işlevini sürdürür. Geberit markasının üretim ağı oldukça geniştir. Toplam da 29 üretim tesisi bulunuyor. Bu tesislerden 6’sı denizaşırı ülkelerde bulunuyor. Genel merkez İsveç’te bulunuyor. Firma 50’ den daha fazla ülkede 12000 e yakın olarak belirtilen çalışanlara sahiptir. Firma 2018 yılında net olan satışı 3,1 milyar İsviçre Frangı olduğunu belirtti.

Geberit marka ürünlere Ankara içinde servis imkanı.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.