Geberit Marka Bayiisi Mer Mekanik! 30EKİ
Geberit Marka Bayiisi Mer Mekanik!

Geberit Bayi

Geberit, kurulduğu günden bu yana sürekli gelişim içerisindedir. Sıhhi ürünlerde Avrupa pazar lideri olan Geberit Grubu dünya çapında faaliyet göstermektedir ve Avrupa pazarında hijyen teknolojisinde liderdir. Birçok Avrupa ülkesindeki güçlü konumu ile Geberit, vitrifiye teknolojisi ve vitrifiyede benzersiz avantajlar sağlayan kapsamlı bir grup olarak faaliyet gösterir. Üretim ağı 29 üretim tesisini içerir. Bunlardan 6 tanesi yurtdışındadır.

Geberit Grubu'nun genel merkezi İsviçre'nin Rapperswil-Jona kentindedir. Geberit'in 50'den fazla ülkede yaklaşık 12.000 çalışanı mevcut olup 2018'de net satışlar 3,1 milyar İsviçre Frangı civarına ulaşmıştır. Geberit hisseleri altı İsviçre borsasında işlem görüyor ve 2012'den beri SMI'de (İsviçre Piyasa Endeksi) işlem görmektedir.

Geberit Kaliteli Ürünler

Geberit şirketler grubunun öncelikle amacı kalitedir. Sürdürülebilirlik, onlarca yıldır anlayışın bir parçası olmuştur. Çevre, toplum, müşteriler ve ortaklar, çalışanlar ve hissedarlar hepsi buna değer olarak görülür. Örneğin; su tasarrufu sağlayan ürünler, yeni lojistik çözümler veya enerji tasarrufu sağlayan üretim tesisleri ve eğitim bunların başında gelir.

Geberit bayi, her yerde amaç olarak yenilikçi hijyen çözümleri ile yaşam kalitesini sürekli iyileştirmeyi hedefler. Ayrıca ürünlerini, sistemlerini ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Sıhhi tesisat teknolojisinde pazar lideri olarak faaliyet alanına da yeni standartlar belirliyor. Geberit'in stratejisi, vizyon ve misyonumuza dayanmaktadır ve marka değerini yansıtır.

Geberit Sistem Çözümleri

Geberit, her işe uygun estetik ve işlevsel çözümler planlayabilir ve uygulayabilir. Bu nedenle tüm ürünlerinde sorunsuz bir şekilde kaynak tasarruflu bir şekilde işletilebilir ve bakımı yapılabilir. Geberitin sergilediği tutum aşağıdaki gibidir;

  • Hijyen (sensörlü)
  • Çekici tasarım
  • Erişilebilir çözümler
  • Güvenilir çözümler ve kullanılabilirlik
  • İyi satış sonrası servis
  • Vandalizme dayanıklı
  • Temizlemesi kolay
  • Bakımı kolay
  • Kaliteli ürünler
  • Düşük işletme maliyetleri
  • Kaliteli pil gücü
  • Egzoz sistemi

Şeklinde sıralanabilir.

Geberit Ürünlerinde Strateji

Halka açık yerlerdeki ürünler, çeşitli ve zorlu gereksinimleri karşılamalıdır. Bu gereksinimler, hijyen ve bakım memnuniyetinden günlük kullanım güvenliğine ve yıkıcı hasara kadar uzanır. Mühendisliğin ekonomik boyutu hem kurulumda hem de günlük kullanımda önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca umumi tuvalet tesislerinin şartları ve donanımı, şirketlerin ve ulaşım şirketlerinin, stadyumların ve belediyelerin aynıdır. Geberit ürünlerinde strateji aşağıdaki gibidir;

  • Güvenilir planlama
  • Hijyen
  • Anında hizmet
  • Ekonomi

Şeklinde sıralanabilir. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda uyguladığı strateji Avrupa standartlarında olduğu gözlemlenir.

Geberit BIM Katalog

Geberit BIM katalog eklentisinde genellikle katalog incelemesi yapılarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Dolayısıyla konuyla alakalı olarak herhangi bir eklenti kuramaz veya ekleyemezseniz, yine de Geberit BIM içeriğini incelenmesinde yarar vardır. Bu BIM içeriği aslında doğrudan olarak Geberit ürün veritabanına bağlı olduğu söylenemez.

Geberit ürün ailesindeki Autodesk Revit için BIM içerik paketleri birbirinden çeşitlidir. Boru sistemleri için akıllı kablolama tercihlerine sahip parametrik 3D modeller olmakla birlikte, çeşitli Autodesk Revit sürümlerine uygulanabilir. Ayrıca ürün düzeyinde Autodesk Revit serisi özellikleri mevcuttur.

Geberit Ürünlerinde BIM

Kurulum tasarımının planlama sürecini desteklemek için Geberit, üreticiye özel BIM verilerinin yanı sıra geleneksel CAD verilerini de sağlar. Verileri, ürüne özel olarak ve bununla birlikte meta bilgileri içeren parametrik bir 3B modelden oluşur.

 Mevcut BIM içeriğinin kullanımı kolay Autodesk Revit için Geberit BIM Katalog eklentisi ile başta ülkeniz ve diliniz olmak üzere tüm Geberit ürünlerinin en son içeriğine doğrudan erişebilirsiniz. BIM içeriğimizin özelliği, büyük ölçekli projelerde bile etkin bir şekilde kullanılabilen basit geometrik yapısı ve küçük boyutudur. Konuyla ilgili olarak teknik aksamlar her daim güncelleniyor.

 

Geberit Markalı ürünleri Ankara içinde profesyonel marka MerMekanik'ten satın alın. Geberit kalitesiyle yaşayın.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.